Zaštita prirodnog krajobraza Istre
Udruga Naša zemlja
E-mail adresa:
  • istra.nasazemlja@gmail.com
Anketa
Vaš stav o izgradnji TE Plomin 3 ?
Anketa
Referendum za TE Plomin 3 ?Anketa
Želite li Rockwool u svom dvorištu?


Blog
srijeda, ožujak 30, 2011
Potaknuti rezultatima analiza koje pokazuju povećanu razinu talija na području Općine Pićan, a na inicijativu dr. Viktora Simončiča, nezavisnog stručnjaka za zaštitu okoliša, održan je sastanak s predstavnicima  svih relevantnih ustanova i institucija u Republici Hrvatskoj. Na tom je sastanku odlučeno da je neophodno s ovom tematikom detaljno upoznati stanovnike Općine Pićan, okolnih općina, udruge, medije i sve zainteresirane.

Uvod u raspravu dati će dr. Viktor Simončič, nezavisni stručnjak za okoliš,  prof. dr. sc. Franjo Plavšić, direktor Hrvatskog zavoda za toksikologiju i antidoping, dr. Vladimira Vađić iz Instituta za medicinska istraživanja i medicinu rada.

Pored toga, prezentaciji će prisustvovati i predstavnici Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva,  Istarske županije te Ureda Predsjednika Republike Hrvatske kao i tvrtke Rockwool Adriatic d.o.o.

Prezentacija će se održati u prostorijama "Lovačkog doma"  u Kukurinima u srijedu, 30. ožujka 2011. godine s početkom u 19:00 sati.

Pozivaju se zainteresirani mještani s područja Općine Pićan i okolnih općina da prisustvuju prezentaciji.

Općina Pićan


nasazemlja @ 09:00 |Komentiraj | Komentari: 0